Akcija!

Suvremena poslovna komunikacija

10.200rsd 8.999rsd

  • EUR: 76 €

Autor: C. L. Bovée, J. V. Thill

Izdavač: Mate

ISBN: 978-953-246-102-2

Str: 750

Povez: tvrdi

Format: 22,0 x 28,0 cm

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 01758 Kategorije: , Product ID: 8326

Opis

LEKCIJE IZ SVAKODNEVNICE ZA POSLOVNI SVIJET BUDUĆNOSTI

Jeste li sigurni da zainteresirana strana percipira vašu poruku onako kako ste vi to zamislili? Nijedna druga vještina neće Vam pomoći u karijeri na toliko različitih načina kao vještina komuniciranja. Ako tražite pouzdan način da se istaknete od konkurencije, unapređivanje komunikacijskih vještina mogao bi vam biti najvažniji korak. Otkrijte što je zapravo poslovna komunikacija i naučite kako poslovnom svijetu prilagoditi vlastitu komunikaciju iz života i s fakulteta.

Komunikacija je jedan od najosnovnijih elemenata poslovanja, bilo da je riječ o istraživačkom timu koji prikuplja dokaze o tržišnim trendovima ili se radi o inspirativnom vođi koji vodi kompaniju prema ispunjavanju zajedničkih ciljeva. Učinkovita komunikacija je ključna za uspjeh organizacija i pojedinaca, a neučinkovita komunikacija često je uzrok manjih pogreški, velikih strateških zabluda i katastrofalnih neuspjeha. Bez obzira na profesiju kojom se želite baviti, sposobnost komuniciranja će biti ključna vještina – i vještina koju će poslodavci od vas očekivati kada uđete na tržište radne snage.

Suvremena poslovna komunikacija već je dva desetljeća vodeći udžbenik iz tog područja, a ističe se najmodernijim analizama. Autori Bovée i Thill pružaju znanje iz stvarnog svijeta današnjice i sutrašnjice.

Autori kontinuirano nude praktične savjete i obrađuju relevantne teme u modernom komuniciranju, kao što je upotreba društvenih mreža, blogova, Twitera i ostalih suvremenih komunikacijskih alata u poslovnom okruženju. Svako poglavlje završava vježbama i aktivnostima koje podržavaju pojedinu temu, te se za razliku od stručnih izdanja, ova knjiga bavi suvremenim komunikacijskim alatima.

Sadržaj pokriva širok spektar tema koje su važne za učinkovitu poslovnu komunikaciju te komunikacije u kontekstu kulturalnih različitosti.  Primjenjivost ovog djela na širu javnost potvrđuju poglavlja koja govore o oblikovanju životopisa, pisanju izvještaja ili vođenju intervjua te sastavljanju rutinskih, negativnih, pozitivnih i poticajnih poruka. Kad se tome dodaju didaktički elementi na kraju svakog poglavlja koji donose sažetke sadržaja i testiraju znanje i porimjenu novih znanja i vještina, evidentno je da se djelo bavi važnim temama za učinkovito poslovno komuniciranje.

Kratki sadržaj:

Razumijevanje osnova poslovne komunikacije
Primjenjivanje procesa pisanja u tri koraka
Sastavljanje kratkih poruka
Popunjavanje poruka kvalitetnim informacijama
Planiranje, pisanje i ispunjavanje izvještaja i prijedloga
Izrada i provođenje usmenih i internetskih prezentacija
Sastavljanje poruka za zaposlenje i intervjui za zapošljavanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Suvremena poslovna komunikacija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.