Maršalov dvojnik

1.200rsd

  • EUR: 10 €

Autor: Milorad Novaković

Izdavač: CFP Apostrof

God: 2021.

ISBN: 978-86-80996-26-4

Str: 440

Format: A5

Povez: broš

 

SKU: 01852 Kategorije: , , Product ID: 9845

Opis

Novi roman  Milorada Novakovića Maršalov dvojnik koji ćete čitati bez daha – priča o jednom vremenu, zabludama, zaverama, prevarama, istinama i obmanama…

A šta je istina?

Nepotvrđene informacije kažu da su brat i sestra pravog Tita pre nekoliko meseci suočeni licem u lice s čovekom koji glumi njihova brata te da su potvrdili da se radi o varalici – The Mercury

‘Neverovatno koliko su gluma i glumatanje ušli u poresvima’ pomislio sam gledajući ovo dvoje, čekajući šta će dalje reći. Gluma je postala deo spontanog ponašanja. A šta je bio Marko? Kontravezni biznismen? Krimos? Pandur? Udbaš? Političar? Možda neki ministar, manje poznat?

Opet me je prešao i tada. Zagrlio me je i zaplakao. Bol koji sam tada osetio bio je užasan. Odigrao je ovo u ime nekoga kome nekada nisu bile skinute lisice i ko je stvarno odveden da se više nikad ne vrati. Takvu mi je poruku poslao i dobro sam ga razumeo.

Volela bih da odavde pođem sa tobom i da zajedno ležimo na tom tvom mestu i gledamo u nebo. Hoćeš da me povedeš sutra sa sobom?