Dostojno jest

699rsd

  • EUR: 6 €

Salon knjiga se plasmanom ove knjige priključuje humanitarnoj akciji. Sredstva od prodaje idu u plemenite svrhe naznačene na koricama knjige.

SKU: 01413 Kategorija: Oznake: , , , Product ID: 6559

Opis

Dostojno jest je humanitarna knjiga koju je Kontrast izdavaštvo priredilo u saradnji sa organizacijom BELhospice (belhospice.org). Celokupan prihod od prodaje knjige će biti doniran ovoj organizaciji, čime smo želeli da podignemo svest naših sugrađana o najvećem nepoznatom problemu u Srbiji kojim se BELhospice bavi – činjenici da se nakon utvrđivanja terminalnog statusa pacijenata isti puštaju na kućno lečenje u trenutku kada im je lekarska nega najpotrebnija. BELhospice pokušava da na volonterskom principu pomogne ovim pacijentima i izbori se za rešavanje ovog dramatičnog zdravstvenog pitanja.

Podršku ovom projetku je pružilo preko šezdeset domaćih i regionalnih autora i autorki. Oni su donirali po jednu svoju pesmu, priču ili kraći odlomak romana u želji da podrže našu borbu za rešavanje ovog problema i da dizanjem svoga glasa skrenu pažnju na nehumane uslove u kojima terminalno oboleli u Srbiji umiru.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dostojno jest”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.