Akcija!

Budi sam svoj mentor

2.940rsd 2.640rsd

  • EUR: 22 €

Autor: Anne Bruce
Izdavač: Mate d.o.o.
God: 2018

SKU: 01712 Kategorije: , , Oznaka: Product ID: 8017

Opis

OTKRIJTE I RAZVIJTE SVOJE LIČNE SNAGE!

Nezavisno od toga jeste li menadžer, nadzornik, preduzetnik,  student ili delatnik zaposlen na pola radnog vremena, ili je Vaša uloga kombinacija nekoliko navedenih, Vi verojatno niste spremni provoditi veliku količinu vremena u potrazi za odgovorima na izazove s kojima se u životu susrećete.

Naši poslovni životi nisu odvojeni od naših privatnih života. Ujedinjeni su u jednoj osobi. Henry Ford često je znao reći: „Kako to da svaki put kad tražim par ruku dobijem i celog čovjeka?” Odgovor je: na jednu dimenziju života čoveka utiču i sve druge.

Nadamo se da će Vam ovaj pristup koji uzima u obzir celu osobu biti uzbudljiv! Ova knjiga pružiće vam posebno povećalo i životne kompase potrebne da pomognu svim tim ponašanjima i talentima da izađu na videlo, budu oštri i posebni, usmereni, a ne besciljni i izgubljeni. Knjiga Vas vodi dalje i dublje u postupak zauzimanja pristupa samomentoriranju koji uzima u obzir celu osobu.

Knjiga takođe govori o odgovornosti, a ne samo o samomentorisanju. Odgovornost je ključna sastavnica samomentorisanja. Neka Vam ova knjiga bude službeni “oslonac”.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Budi sam svoj mentor”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.