Close
Akcija!

Trinaesti apostol

Autor: Dipak Čopra

Izdavač: Leo Komerc

Str: 252
Pismo: latinica
Povez: broš
Format: 23 cm

920rsd 800rsd

  • EUR: 7 €

Opis

Od Dipaka Čopre stiže nam duhovna pustolovna priča o Hristovom zaboravljenom učeniku, drevnoj tajanstvenoj školi i bezvremenoj moći vere –  Trinaesti apostol.

Pre nego što je iznenada nestala iz svog manastira, sestra Margaret Tomas Makgeri ostavila je relikviju od čistog zlata, koju njena sestričina Mear pronalazi među stvarima sestre Margaret. „Pripadala je trinaestom apostolu, sledi je kud god da vodi“, glasi rukom ispisana beleška koja pokreće milenijumsku misteriju o poslednjem – i najvernijem – Hristovom učeniku. Dok Mear traga za nestalom tetkom, polako uviđa da dotična relikvija sadrži tajnu koja bi mogla da promeni istoriju hrišćanstva i zauvek redefiniše šta znači biti osoba od vere.

Preplićući majstorsko pripovedanje, intrigu koja vas tera da okrećete stranice i biblijsko i religiozno učenje, Dipak Čopra otkriva istine o Isusu, njegovim sledbenicima i, konačno, samoj veri. Poput njegovih prethodnih romana sa liste bestselera Njujork tajmsa, Buda i Isus (Jesus), trinaesti apostol poziva čitaoce da se upoznaju sa religijom i da je iskuse na nov način od koga zastaje dah. „Dipak Čopra spada među uticajne intelektualce, autore i mislioce – poput Artura Šopenhauera, Karla Junga i Oldosa Hakslija – koji su pronašli istinu u višegodišnjoj filozofiji i razvili načine koji pomažu ljudima da tu istinu primene u svakodnevnom životu.“ – Hjuston Smit

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “Trinaesti apostol”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *