Close
Vidi korpu “Kvalitativna istraživanja u psihologiji” je dodato u vašu korpu.

Tajne privlačenja

Autor: Sandra En Tejlor

Povez; broš

Format: 150×230

Str: 224

God: 2018.

880rsd

  • EUR: 7 €

SKU: 00927 Kategorije: , Oznaka: ID: 4063

Opis

Tajne privlačenja – Mali priručnik za srećniji život

Univerzalni zakoni ljubavi, seksa i romanse

Analiza emocija, ljubavi, erosa, odnosno seksualnih razlika u ponašanju muškaraca i žena. Analiza fenomena tuge i depresije, klinička slika i lečenje.

Jednostavan stil izlaganja s idejom da knjiga bude pristupačna svima kojima je namenjena.

U ovoj jedinstvenoj i fascinantnoj knjizi, Sandra En Tejlor otkriva kako zapravo zakoni univerzuma – pa čak i kvantna fizika – određuju tok vaše sudbinske veze. Energija je središte svekolikog života, a vaša energija središte je svega što privlačite. Projektujući tu energiju ispred sebe u vremenu i prostoru, magnetno određujete koga ćete sresti, kao i kakva će biti dinamika bilo kog posebnog odnosa.

U Tajnama privlačenja otkrićete šta čini vaše lično polje energije, kako ga emitujete i zašto ono mnogo jače utiče na odnose od izgleda, intelekta ili finansijskog statusa. Bilo da imate partnera ili ga tražite, vi posedujete moć da izmenite energiju odnosa i ispoljite intimnost, sklad i istinsku ljubav kakvu zaslužujete!

Ipak, ova knjiga ne govori samo o uspehu u ljubavi već i o uspehu u životu. Univerzalni zakoni koji se ovde razmatraju mogu se primeniti na sve nivoe traženja. Sva iskustva i situacije koje privlačite, uključujući karijeru i finansijski uspeh, zavise od energetskog rada univerzuma. Ako baratate tim principima i razumete vrstu moći koju oni donose u vaš život, nema kraja velikim stvarima koje možete manifestovati.

Velika, kosmička sila ljubavi je poput vode koja izlazi iz brane i obezbeđuje struju kilometrima unaokolo. Vaše srce je ispostava ove nepregledne moći – izborom da stvarate ljubav u sebi oslobađate moć, osvetljavate vlastiti život i živote svih unaokolo.

Dodatne informacije

Dimenzije 150 x 15 x 230 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “Tajne privlačenja”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Bezbedna isporuka za vreme trajanja vanrednog stanja. Ostani kod kuće. Otkaži