Dilema inovatora

1.650rsd

  • EUR: 14 €

Autor: Klejton Kristensen

Izdavač: Finesa, iLearn

ISBN: 978-86-6303-057-2

God: 2020.

Povez: meki

Str: 346

Format: 145 mm x 205 mm

 

SKU: 01807 Kategorije: , Oznaka: Product ID: 9190

Opis

Šta se dešava kada uradite sve po pravilima, uvedete inovacije u svoje poslovne procese ili proizvode, i zatim izgubite lidersku poziciju na tržištu?

Pred vama je naprodavaniji svetski klasik o disruptivnoj inovaciji, uvaženog autora sa Harvarda Klejtona M. Kristensena.

Kristensen objašnjava zašto većina kompanija ne uspeva da uhvati velike talase inovacije koji im se bliže. Bez obzira na industriju, kaže on, uspešna kompanija sa dobro utvrđenim programom proizvoda postaće irelevantna osim ukoliko njeni rukovodioci znaju kada i kako da dignu ruke od poslovnih praksi koje su do tada primenjivali.

Nudeći vam primere kako uspeha – tako i neuspeha poznatih vodećih kompanija kao kompas, Dilema inovatora vam pruža skup pravila koja će vam pomoći da pametno iskoristite fenomen disruptivne inovacije.

Odsečna, uverljiva i provokativna – i kontinuirano proglašavana za jednu od najvrednijih poslovnih ideja svih vremena – Dilema inovatora je knjiga koja ne bi smela da promakne nijednom rukovodiocu, lideru ili preduzetniku.

“Klejton Kristensen je jedan od najuticajnijih poslovnih teoretičara u poslednjih pedeset godina.” – Forbes